Tisztasági festés szolgáltatás 14.kerület Zugló területén ingyenes kiszállással elérhető.

2022. október 22. 16:22 - T.F.B

Ki kell festeni a lakását? Nyugodtan ránk bízhatja a feladatot.

 Van olyan lakása, amelyik felújításra szorul?

Akkor jó megoldás a lakás kifestése. A lakásához illő szín kiválasztásával bizonyos megjelenést kölcsönözhet a kiválasztott helyiségnek. Ha a hálószoba falát szeretné festeni, egy sötét szín lesz az ideális, mivel nyugalmat jelez. Míg a konyha és a nappali gyakran az a hely, ahol a barátok és a család összegyűlik – más szóval az a hely, ahol élet és boldog napok vannak. Itt különösen kézenfekvő lesz a világosabb színek kiválasztása.

Tovább
Szólj hozzá!
2022. szeptember 26. 19:14 - T.F.B

Kéttónusú falak

Ki mondta, hogy csak egy falszínt kell választani? Mert egy kis kreativitással nagyon egyedi belső kialakítást érhet el a kéttónusú falakkal

Aszínjátékok lehetőségei végtelenek.

A kéttónusú falak esetében, mielőtt elkezdené átalakítani otthonát, elengedhetetlen, hogy előre átgondolja a kombinációt. Milyen a szoba belseje? Milyen falszíneket szeretne kombinálni?  A szobák színtervezésénél mindenekelőtt a személyes ízlés és a saját színérzékelés játssza a legfontosabb szerepet. Hogy megkönnyítsük Önnek ezeket a megfontolásokat, az alábbiakban összefoglaltuk az összes fontos tényt:

Tovább
Szólj hozzá!
2022. szeptember 05. 16:33 - T.F.B

Szobafestés akár latex festékkel.

Latex festék
konyhában ,
fürdőszobában,
lépcsőházban

Szobafestés latex festékkel jó választás, ha a falak vagy a mennyezetek erős kopásnak vannak kitéve. Ha kisebb gyermekei vannak, azt javaslom, hogy használjon latex festéket a folyosón.

Rendszeresen megesik, hogy a gyerekek végigsimítják a kezüket a falon. Ez teljesen normális, de idővel csúnya nyomokat hagy maga után. A latex festék pontosan ilyen esetekben mutatja meg erősségeit, mert könnyen lemosható.

Tovább
Szólj hozzá!
2022. szeptember 04. 19:21 - T.F.B

A tisztasági festés árai több dologtól függ.

Mikor az otthon felújításra szorul, és úgy dönt, hogy kifesteti, valószínűleg szeretne egy jó ajánlatot kapni festőcégétől. Mert ki ne szeretne pénzt megtakarítani, ha kínálkozik a lehetőség. Ne feledje azonban, hogy az ár és a minőség gyakran összefügg, így nem feltétlenül a legolcsóbb tisztasági festési ajánlat a legjobb az Ön számára.

Tovább
Szólj hozzá!
2022. szeptember 03. 16:43 - T.F.B

Szobafestés tippek

Előkészítés szobafestéshez

Az előkészítés, amikor a szobafestés elengedhetetlen. Takarás: Annak érdekében, hogy a falait teljesen nyugodtan lehessen festeni, először a takarással kell kezdeni lehet papírral vagy fóliával. A kritikus helyeket tésa maszkoló szallagal ki kell ragasztani és amit lehet szereljünk le pl.:kapcsolók konnektorok bútorokat takarjuk le.. Ez azt jelenti, hogy padlója és bútorai védett marad a festék fröccsenése ellen.

Tovább
Szólj hozzá!
2022. szeptember 01. 18:23 - T.F.B

Tapétázás elegánsan

A tapétázás nem egy egyszerű dolog, ezért ne bízza újoncra a munkát, hiszen ha az hibázik, akkor nincs arra lehetőség, hogy kijavítsa a hibát. Mi csakis jó minőségű anyagokkal és korszerű szerszámokkal dolgozunk, hiszen csak így lehet elérni a minőségi munkát.

Igényesek vagyunk ha munkáinkra kerül a sor, ezért minden tapétázás után 2 éves tartóssági garanciát is vállalunk, tehát tényleg érdemes megbízni bennünk.. A tapétázással a festésnél is több tervezési lehetőség áll rendelkezésére, mert a tapéták számos színben és minden elképzelhető mintában kaphatók. Gyakori tapéták például a faforgácsos, mintás, szatén, gyapjú és texturált tapéták.

Ha ez a választék nem elegendő Önnek, fotótapéták segítségével tetszőleges mintát készíthet. Még akkor sem szabad figyelmen kívül hagynia ezt az alternatívát, ha úgy gondolja, hogy saját munkájával megtakaríthat egy festőt, és ezáltal költségeket. Ha szakembert bíz meg, biztos lehet benne, hogy a tapétázási munkákat tisztán és biztonságosan végezték el.

Ez egyben kevesebb munkát is jelent. 

 

Tovább
Szólj hozzá!
2022. szeptember 01. 18:23 - T.F.B

Tisztasági festés milyen gyakran kell festeni?

Fontolja meg egyetlen fal festését olyan falfesték színben , amely szép kontrasztot hoz létre a szoba többi falával, pl. sötétebb színű. De természetesen több falat is festhet. A nappali határozottan jó hely a különböző színű festékekkel való kísérletezéshez. A tisztasági-festés-budapesten.hu sok éves tapasztalattal vállal nappali tisztasági festését.

De milyen gyakran kell tisztasági festést kivitelezni, hogy mindig jól nézzenek ki? És melyik helyiségekre érdemes jobban odafigyelni?

Az újonnan festett szobák gyönyörűek, és nagyon jót tesznek az otthon általános megjelenésének. Ezért az is jó befektetés, ha lefestettük őket, hogy szépnek és jó állapotúnak tűnjenek.

Ez akkor is érvényes, ha sok év telt el az utolsó festékréteg óta, ha láthatóan elhasználódtak, vagy egyszerűen csak új színekre van szükség. Mert számos oka lehet annak, hogy miért választja a szobák kifestését. Bár az új festék az otthoni szobákban jót tesz, természetesen nem kell minden második évben festeni. 

Tovább
Szólj hozzá!
2022. szeptember 01. 18:23 - T.F.B

Mi kell a tisztasági festéshez?

Annak érdekében, hogy festéskor minden kéznél legyen, javasoljuk, hogy a szerszámokat és anyagokat előzetesen szedje össze és tegye a közelébe. Ezután vegye fel a régi munkaruhát, mivel a festő henger kifröcsköli a festéket A festék megvásárlása után a következő lépés a falak festésre való előkészítése.
Ehhez távolítsa el az összes képet a falakról, és mozgassa középre a szekrényeket. A legjobb, ha a kisebb bútorokat kiviszi a szobából, így több helye lesz a munkához. Nagyobb bútorok esetén helyezzen a bútorra takaró foliát. Ezután óvatosan fedje le a padlót is.

A nem kívánt festék gyorsan megszárad a lábazatokon, ablakokon vagy ajtókon. Ezért ragasszon le minden olyan részt, amelyet nem kíván festeni. Ügyeljen arra, hogy a tisztasági festéshez megfelelő szalagot válasszon, nehogy egyenetlen élek legyenek festés közben, a festék ne folyjon be a szalag alá.

Tovább
Szólj hozzá!
2022. szeptember 01. 18:23 - T.F.B

Mikor beszélünk tisztasági festésről?

Ha a felület jó állapotban van és csak minimális javitásokat igényel. Apró szőg lyukak eltüntetése hajszálrepedések kijavitása.Tisztasági festésnél a régi struktura meglátszódhat! Nem csak fehér festékkel lehet tisztasági festést kivitelezni hanem bármilyen szinnel is lehet festeni.

Várakozással telve nekiállunk a festésnek. Az igazság sokszor csak a festék megszáradása után derül ki, a falon ugyanis csíkok lehetnek, vagy helyenként még átlátszik a régi festék. Ezeknek és más hiányosságoknak sokféle oka lehet. Ha megfelelően szeretne festeni, használjon jó falfestéket és sajátítsa el az ideális technikát. Mit kell figyelembe venni a festék felhordásakor?

A következő útmutató a legjobb tippeket tartalmazza. Sajnos itt történnek szerencsétlenségek. Ha például a festék leválik, nem fed megfelelően vagy egyenetlenül kerül felhordásra.

De ennek nem feltétlenül kell így lennie, mert ha tudja, mire kell figyelni, elkerülheti a hibákat, vagy akár gyorsan kijavíthatja a hibákat.

Tovább
Szólj hozzá!
Tisztasági festés szolgáltatás 14.kerület Zugló területén ingyenes kiszállással elérhető.
süti beállítások módosítása