Tisztasági festés szolgáltatás 14.kerület Zugló területén ingyenes kiszállással elérhető.

2022. szeptember 26. 19:14 - T.F.B

Kéttónusú falak

Ki mondta, hogy csak egy falszínt kell választani? Mert egy kis kreativitással nagyon egyedi belső kialakítást érhet el a kéttónusú falakkal

Aszínjátékok lehetőségei végtelenek.

A kéttónusú falak esetében, mielőtt elkezdené átalakítani otthonát, elengedhetetlen, hogy előre átgondolja a kombinációt. Milyen a szoba belseje? Milyen falszíneket szeretne kombinálni?  A szobák színtervezésénél mindenekelőtt a személyes ízlés és a saját színérzékelés játssza a legfontosabb szerepet. Hogy megkönnyítsük Önnek ezeket a megfontolásokat, az alábbiakban összefoglaltuk az összes fontos tényt:

Harmonizáló színválasztás kéttónusú falakhoz

A sárga sokféleképpen használható a ház belsejében. Legyen szó enyhe vagy intenzív sárga tónusokról, ez az árnyalat tökéletesen harmonizál a zöld és a kék színpalettával egyaránt. Kombinálva a természetre és az égboltra emlékeztetnek.

 Ha azonban a retro stílust szeretnénk megcélozni, a gazdagabb színek megfelelő színjátékot adhatnak.

A vörös nagyon erős színárnyalat, és a legjobban olyan visszafogott tónusokkal kombinálható, mint a tiszta vagy törtfehér, bézs, krém, vanília vagy világosszürke. Célszerű csak egy falat festeni ezzel az erős színnel, különben a helyiség gyorsan nyomasztóvá válhat.

Mivel a lila , akárcsak a piros, kifejező szín, ezért célszerű csak egy falat tervezni ebben a színben, hogy a belső tér ne tűnjön túl sötétnek. Ezzel a színárnyalattal optimálisan kombinálhatók a nem feltűnő színek, mint a szürke, krém vagy bézs. Ha sötét fabútorokkal tervezi a belső teret, a lila szín  olyan előkelőnek és kifinomultnak tűnik.

A klasszikus szürke szín nagyon széles színválasztékkal kombinálható. Ez a színkedvenc ideálisan kombinálható a piros, kék és sárga alapszínekkel, valamint egyéb színárnyalatokkal. A színek játéka olyan finom színekkel, mint a bézs, eleganciát és stílust kölcsönöz a szobának.

A meleg színek, mint a barna vagy a bézs , különösen intenzív színekkel, például narancs, piros, zöld, kék vagy lila kombinálva kellemes és egyben modern szobahatást keltenek. Ha azonban elegáns belső kialakításra törekszik, akkor világos vagy közepes szürke kombinációja javasolt. A fehérnél a színek finomnak és visszafogottnak tűnnek, míg a kék és zöld tónusokkal bizonyos természetközeliségre vezethetők vissza.

ezgif-5-c03555f648.jpg

Általában a falak színben elválaszthatók vízszintesen és függőlegesen is. Míg a vízszintes válaszfalak kiemelik és érdekesebbé teszik a helyiséget, a függőleges kialakítás kibővíti és különböző területekre osztja fel a helyiséget. Például egy konyha-nappali függőleges megkülönböztetéssel konyhára és nappalira osztható.

Mi a tisztasagi-festes-budapesten.hu az átláthatóság és a méltányos árak mellett állunk – az a vágyunk, hogy kiváló minőségű festési szolgáltatásokat kínáljunk jó áron. Az évek során ez a kombináció sok boldog és elégedett ügyfelet is adott nekünk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tisztasagi-festes.blog.hu/api/trackback/id/tr5417940640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Tisztasági festés szolgáltatás 14.kerület Zugló területén ingyenes kiszállással elérhető.
süti beállítások módosítása