Tisztasági festés szolgáltatás 14.kerület Zugló területén ingyenes kiszállással elérhető.

2022. szeptember 01. 18:23 - T.F.B

Tapétázás elegánsan

A tapétázás nem egy egyszerű dolog, ezért ne bízza újoncra a munkát, hiszen ha az hibázik, akkor nincs arra lehetőség, hogy kijavítsa a hibát. Mi csakis jó minőségű anyagokkal és korszerű szerszámokkal dolgozunk, hiszen csak így lehet elérni a minőségi munkát.

Igényesek vagyunk ha munkáinkra kerül a sor, ezért minden tapétázás után 2 éves tartóssági garanciát is vállalunk, tehát tényleg érdemes megbízni bennünk.. A tapétázással a festésnél is több tervezési lehetőség áll rendelkezésére, mert a tapéták számos színben és minden elképzelhető mintában kaphatók. Gyakori tapéták például a faforgácsos, mintás, szatén, gyapjú és texturált tapéták.

Ha ez a választék nem elegendő Önnek, fotótapéták segítségével tetszőleges mintát készíthet. Még akkor sem szabad figyelmen kívül hagynia ezt az alternatívát, ha úgy gondolja, hogy saját munkájával megtakaríthat egy festőt, és ezáltal költségeket. Ha szakembert bíz meg, biztos lehet benne, hogy a tapétázási munkákat tisztán és biztonságosan végezték el.

Ez egyben kevesebb munkát is jelent. 

 

301907331_5363832870398006_485835750349260069_n.jpg

A piacon megtalálható különböző típusú tapéták többek között:

A klasszikus papír tapéta. A papír tapéta kitágul, ha nedves lesz, ezért van szükség tapéta ragasztóra a hátoldalára. Ezután néhány percig pihennie kell, mielőtt készen áll a ragsztásra.

A papír anyaggal könnyű és viszonylag kellemes dolgozni, de mivel a falhoz ragad, kicsit több munka , ha egyszer el kell távolítani. Smart-Paper, amelyet "nem szőtt" vagy filc tapétának is neveznek. Ez a típus a legmodernebb, és egyben a legkönnyebben elkezdhető barkácsoló tapétaként. Szintetikus és nem nedvszívó filcanyagra nyomtatot, így nem kell megvárni, hogy kitáguljon, hanem egy szövetragasztóval közvetlenül a falra helyezhető.

Nem kell annyira óvatosnak lennie a sávok mérésével és vágásával. Így lényegesen egyszerűbb az újra levétel is, ha egyszer más mintát szeretnék a tapétán. Szőtt tapéta. A szőtt tapéta olyan, mint a hagyományos papírtapéta. Viszont valamivel vastagabb.

Ez a fajta tapéta nagyon robusztus, finom és durva szerkezetű és mintázatú is. Fotó tapéta. Ez a fajta tapéta, ahogy a neve is sugallja, a tapétára nyomtatott fotó. Ez lehet például egy erdő, a tengerre néző vagy egy városi terület. Ez a fajta tapéta személyességet és hangulatot kölcsönöz, és egy falat teljes műalkotássá alakíthat. A fentieken kívül létezik még " hab tapéta" , " vinil tapéta ", " 3D tapéta ", " velúr tapéta " stb.

304833969_5326908010698365_2102374445615184068_n.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tisztasagi-festes.blog.hu/api/trackback/id/tr7517921667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Tisztasági festés szolgáltatás 14.kerület Zugló területén ingyenes kiszállással elérhető.
süti beállítások módosítása