Tisztasági festés szolgáltatás 14.kerület Zugló területén ingyenes kiszállással elérhető.

2022. szeptember 01. 18:23 - T.F.B

Tisztasági festés milyen gyakran kell festeni?

Fontolja meg egyetlen fal festését olyan falfesték színben , amely szép kontrasztot hoz létre a szoba többi falával, pl. sötétebb színű. De természetesen több falat is festhet. A nappali határozottan jó hely a különböző színű festékekkel való kísérletezéshez. A tisztasági-festés-budapesten.hu sok éves tapasztalattal vállal nappali tisztasági festését.

De milyen gyakran kell tisztasági festést kivitelezni, hogy mindig jól nézzenek ki? És melyik helyiségekre érdemes jobban odafigyelni?

Az újonnan festett szobák gyönyörűek, és nagyon jót tesznek az otthon általános megjelenésének. Ezért az is jó befektetés, ha lefestettük őket, hogy szépnek és jó állapotúnak tűnjenek.

Ez akkor is érvényes, ha sok év telt el az utolsó festékréteg óta, ha láthatóan elhasználódtak, vagy egyszerűen csak új színekre van szükség. Mert számos oka lehet annak, hogy miért választja a szobák kifestését. Bár az új festék az otthoni szobákban jót tesz, természetesen nem kell minden második évben festeni. 

Tisztasági festés
konyhában,
gyerekszobában,
vagy nappaliban.

Számos dolog befolyásolja, hogy milyen gyakran kell a szobákat festeni. Mely szobákról van szó Hogyan használják a szobákat

A falak festése pl. 4 évente – vagy rövidebb gyakorisággal, ha azt szeretné, hogy mindig nagyon jól nézzenek ki. A mennyezet ezzel szemben jellemzően tovább várhat az új festékre, mivel a mennyezetfesték tovább tart, mint a falfesték.

A helyiségek tisztasági festését természetesen nem csak karbantartási okokból kell elvégezni. Az is lehet, hogy új külsőt hozunk létre, pl. egyetlen fal azonos színűre festésével vagy az összes fal azonos színűre festésével .

De a falak festésének gyakorisága természetesen attól függ, hogy mely helyiségekről van szó. Gondoljunk csak a konyha falaira, amelyek napi szinten ki vannak téve az ételnek és a gőznek, vagy a gyerekszobákra, ahol a játéknak és a mozgásnak is hely kell. Ezekben a helyiségekben valószínűleg gyakrabban kell festenie, mint más kevésbé kitett helyiségekben, például az hálószobában vagy a nappaliban.

ezgif-5-c03555f648.jpg

Az otthonrészek különböző színekre tisztasági festése – nem csak a hagyományos fehér megoldássalkivitelezhető. Sok otthonban a falak, a mennyezet fehérre vannak festve. Többek között. mert egyszerű, praktikus és szép.

De a különböző színű festékekkel valójában új energiát adhat otthona helyiségeinek - vagy azok egy részének - és egyúttal más arculatot is teremthet otthonában. Természetesen továbbra is a fehér festék a nyerő, ha festésről van szó.

 

De különböző színű festék használatával, pl. feltűnő színekkel gyönyörű kontrasztokat hozhat létre. A tompa és élénk színek vagy árnyalatok pedig jól kiegészítik egymást . Az alábbiakban ihletet meríthet, hogy mely helyiségeket festheti ki színekkel.

ezgif-5-e81da0f37d.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tisztasagi-festes.blog.hu/api/trackback/id/tr2817921665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Tisztasági festés szolgáltatás 14.kerület Zugló területén ingyenes kiszállással elérhető.
süti beállítások módosítása